KUNDTJÄNST

BESÖK OSS

Vill du komma i kontakt med oss? Enklast är att skicka oss ett mail på lycklig@fincasolmark.com eller fylla i kontaktformuläret

Samtycke

9 + 9 =

REKLAMATIONER

Har du frågor om leveranser eller vill göra en reklamation så sköts det via ett formulär på hemsidan.
Du hittar det här

Vid reklamationer så betalas alltid ersättning ut. Då kraven på korrekt bokföring och spårbarhet för frukt är strikta så kan vi alltså inte skicka ut nya varor utan eventuellt dåliga varor ersätts alltid med en återbetalning (hel eller delvis och beroende på vad som skett så kan även del eller total av frakten komma att ersättas).

Vi tar gärna emot besök på gården – här kan du få en rundvandring, ta en kopp kaffe och handla direkt från butiken på gården (beroende på tidpunkt så finns det också frukt att handla direkt på gården). Råkar det vara fredag vid lunch så kan du äta paella-lunch med oss också. Ta gärna med badbyxor på sommaren och bada i poolen. Glöm inte att ha bra skor. Har du med dig svenska kanelbullar till fikat så blir vi ännu gladare😊

* Att besöka gården är givetvis gratis. Man får gärna ta med sig hunden, vi har ett flertal hittehundar på gården som springer löst och hjälper till.

För att hälsa på oss så behöver du boka med oss i förväg – vi är inte alltid på plats på gården. Maila Pelle på elsuecoandaluz@fincasolmark.com eller slå en signal på +34 637 481 860 först.

Hur du kommer till oss

Skulle du vilja besöka oss?

Du kan ta dig till fincan med antingen ditt eget fordon eller via flera andra transportmedel.

Skicka oss ett mejl om du behöver hjälp så hittar vi en väg hit som passar dig.

Vi ser fram emot ditt besök!

Flygplan

Den närmaste flygplatsen ligger i Málaga som är cirka 30 minuters bilresa från Finca Solmark.

Tåg

Vi ligger 45 km från tågstationen Málaga María Zambrano som du kan komma till från Barcelona, Madrid, Valencia, Córdoba och Sevilla.

Tågstationen har biluthyrning.

Bil

Vi ligger mindre än 40 km från Málaga.

Du kommer kunna njuta av Andalusiens spektakulära landskap under din resa.

Om du besöker oss och kommer i en elbil så har vi två st typ-2 laddare som du gärna får använda utan kostnad. Elen kommer från solpanelerna på gården.