[et_bloom_inline optin_id=”optin_10″]

Sveriges bästa ekologiska produkter kommer från Finca Solmark i Spanien. Läs mer om gården och beställ din ekologiska avokado-låda eller olivolja här

AVOKADO

På Finca Solmark odlar, marknadsför och exporterar vi flera sorters avokado som är föremål för strikta kvalitetskontroller. Vi skeppar lådor med 4 kilo ekologisk avokado från november till april. Vi har dock begränsad tillgång – förbeställ därför din låda redan idag.

Jungfruolja

Årets olivolja från `Finca Solmark` finns nu tillgänglig, juicen från våra oliver som plockats från våra träd i Carratraca, Málaga. Oliverna är noggrant plockade och oljan tillverkad med stor omsorg så att egenskaperna behålls för att erhålla en hälsosam olja med len smak och hög kvalitet för våra kunder.Den levereras i en låda med 6 glasflaskor på vardera 500 ml.

OM FINCA SOLMARK

Finca Solmark erbjuder eko-hållbar landsbygdsturism med spanskt-svenskt ursprung med huvudsaklig aktivitet kring tillverkning, marknadsföring och export av olivolja virgen extra, avokador samt andra ekologiska produkter till Sverige och andra europeiska länder. Fincan erbjuder logi i lantlig miljö i charmiga Carratraca, Málaga, en av de vackraste platserna i södra Spanien. Där kan man utöva aktiviteter inom turism, gastronomi, kultur, vetenskap, sport, hälsa och välbefinnande. Finca Solmark är dessutom unik för sina projekt om att öka medvetenhet och utbildning kring miljöhänsyn.

Njut av nyttig mat som också värnar om naturen – välj de bästa ekologiska produkterna! Lägg din beställning nu!